SZOLGÁLTATÁSOK

A nagynapon különösen fontos, hogy meg tudjatok élni minden pillanatot, amitől szép emlék marad az esküvőtök! Ha Ti jól érzitek magatokat, egészen biztos a násznép is remekül fog szórakozni! Ezért javasoljuk, hogy minden szervezési feladatot bízzatok rá másokra, akár az Eventgarden csapatára! Segítségetekre lehetünk bármilyen szolgáltatás megrendelésében, koordinálásában!

Zene

Tudjátok, hogy a lagzik után mi az a két dolog, amit szinte minden alkalommal véleményez a násznép? Az étel és a zene! Mondjátok el nekünk, hogy milyen stílusban gondolkodtok, és mi segítünk Nektek megtalálni ízlésetek és pénztárcátok szerint a legjobb muzsikusokat, DJ-ket.

Dekoráció

Az Eventgarden rendezvényházat úgy álmodtuk meg, hogy bármilyen dekoráció nélkül mesés környezetet biztosítson a nagy naphoz. Azonban, ha szeretnétek kiegészíteni, színekkel, virágokkal, egyéb textilekkel vagy fényekkel, szívesen teszünk javaslatot, hogy kihez érdemes fordulni. Igény esetén a megrendelést is megtesszük helyettetek!

Fotó, videó

Életetek nagy napja egyszeri, a pillanatok megismételhetetlenek! Az események annyira intenzíven követik egymást, hogy az ifjú Pár szinte nem is tudja mindet magába szívni, elraktározni az emlékezetébe. Ha tehetitek, bízzatok meg szakembereket, hogy minden élmény visszanézhető legyen! Városunkban remek fotósok és videósok dolgoznak – szívesen adunk ajánlatot az ő munkájukra!

Édesség, desszert

Habár az Evetgarden-vacsorák minden esetben bőségesek, még sincs olyan lagzi, ahonnan hiányozhatnak a sütemények! Az édességeket be is hozhatjátok, de szívesen segítünk a megrendelésben is, legyen szó klasszikus lagzis sütikről, egésztortákról, vagy akár mennyasszonyi tortáról.

Vőfély, ceremóniamester

Szeretnétek, ha valaki a „szószólója” lenne az eseménynek? Ő az aki, beharangozza, hogy mi fog történni, terelgeti a násznépet: a vőfély vagy a ceremóniamester. Gondoljátok át, hogy a tradicionális vagy a klasszikus vonal áll hozzátok közelebb – nekünk minden verzióra vannak ötleteink.

Transzfer

Igény esetén a vendégek helyszínre fuvarozását is megoldjuk, Mercedes Vito buszokkal.

Legyél a legszebb a nagy napon!

Az ifjú pár szépségéről is szívesen gondoskodunk, hiszen családunk két szépségszalonját, mára Európa vezető és legnagyobb szépségklinikái között tartják számon. A WABI Beauty Center és a Total Beauty Center a felfrissülés és a kikapcsolódás tökéletes helyszíne. Kozmetikusaink, fodrászaink, manikűröseink, pedikűröseink és masszőreink azon fáradoznak, hogy vendégeink minél szebbnek és kipihentebbnek érezhessétek magatokat a nagy napon.

Csomagajánlatokba gyűjtöttük össze azokat a szolgáltatásokat, amelyek garantálják a tökéletes megjelenést, a legfontosabb eseményekre, mint jegyes fotózás, próbavacsora, illetve a nagy nap!

http://www.wabi.hu/csomag/eskuvoi-csomag-menyasszonyoknak

http://www.wabi.hu/csomag/eskuvoi-csomag-volegenyeknek

Smink

Lóci Annabella (Mac)

A Mi Esküvőnk

Comments are closed.

Minden jog fenntartva © 2016 Artwork by Avadoo