A RENDEZVÉNYHÁZ

A rendezvényekről legtöbbször hangulatok, impulzusok maradnak meg a vendégekben. A szervezés fázisában azonban sok apró gyakorlati kérdés merül fel, amelyek meghatározzák, hogy melyik helyszín mellett döntötök. Természetesen a legjobb ezeket a paramétereket személyesen megismerni, amikor megmutatjuk Nektek az Eventgardent, azonban itt megtaláljátok azokat a hasznos információkat, amikkel előzetesen tudtok kalkulálni!
  • Maximális kapacitás beltérben: 220 fő
  • Zöld környezetben, távol a város zajától
  • Ingyenes parkolási lehetőség
  • Légkondícionált rendezvényterem
  • Hatalmas kerthelyiség medencével

Polgári, templomi ceremónia az Eventgardenben

Nem csak különleges és szép az a ceremónia, ami szabadtérben van, hanem nagyon praktikus is egy helyen tartani minden eseményt a nagy napon! Egy csodás zöld környezet, kilátással a környék dombjaira – nem is lehet ennél szebb díszletet elképzelni az „Igen!”-hez. Az Eventgardenben a kültéri szertartás tényleg olyan csodás, mint ahogy megálmodtátok! Mutatunk fotókat. A helyszínt az Eventgarden ajándékaként teljesen ingyenesen biztosítjuk, azonban az önkormányzat részéről a kitelepülésnek díja van. erről is olvashatsz blogunkon.

Berendezés

Az Eventgardenben a legelegánsabb, körasztalos elrendezésre van lehetőség, egységes, klasszikus formájú székekkel. A főasztal lehet szintén körasztal, vagy hosszúasztal is 18 főig. A körasztalok 10 fő részére ideálisak. A legkisebb vendégeknek babaszéket tudunk biztosítani. A mennyezet teljes egészében fényfüzérrel borított, így azt az érzést kelti a vendégekben, hogy a csillagos ég alatt ülnek. A terem teljes kapacitása 220 fő, tánctérrel együtt 170 fő együttes elhelyezésére van lehetőség. Az asztalokra fehér vagy szürke színű egységes abroszokat biztosítunk. Válasszátok ki, melyik passzol jobban a megálmodott dekorációhoz!

Vendéglátás

A rendezvényházban cégünk biztosítja a melegkonyhás vendéglátást. Chefünk örömmel ad menüjavaslatokat vegyes tálas vagy svédasztalos étkezésekre. Legyetek szívesek az ételérzékenységeket előre jelezni nekünk!

Amennyiben a polgári vagy templomi ceremónia előtt/után szeretnétek a násznépet vendégfogadó falatkákkal, pezsgővel, frissítőkkel vendégül látni, kitelepülést is szívesen vállalunk. Az italkínálat összeállítására többféle lehetőség van, akár fogyasztás alapján, akár italcsomag formájában.

Comments are closed.

Minden jog fenntartva © 2016 Artwork by Avadoo