Pál és Izabella

2016-09-30
/ / /
Comments Closed

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen kedves, megbízható, agilis és PROFI emberre bukkanunk, mint Te!

Az egész azzal kezdődött, hogy elkezdtük bújni a netet, amikor elhatároztuk, hogy egybekötjük életünket. Keresgéltünk mindent, helyszínt, dekort, zenekart és egyszer csak rátaláltunk a blogodra.

Olvasgattuk és arra jöttünk rá, hogy semmit nem tudunk az egészről, és elképesztően sok szervezéssel, egyeztetéssel jár a dolog.

Felhívtunk és izgatottan vártuk az első találkozást, hogy mit fogsz gondolni rólunk, mennyire fogsz megismerni minket, és mennyire fogod megérteni a terveinket (álmainkat…) Aztán az orrunk alá toltad azt a helyszínt, ami addigra titokban a kedvencünk volt, és ekkor már tudtuk, hogy tökéletesen ráéreztél, miféle modern tündérmesét szeretnénk megélni az esküvőnkön.

Ettől a pillanattól teljesen megbíztunk benned, soha nem gyötört egy percig sem a tudat, hogy jaj mi lesz ezzel vagy azzal, tudtuk, hogy egyszerűen ott leszel velünk és megoldod, csak kérdeznünk kellett, és mindig kaptunk jó tanácsot, vagy megnyugtató választ.

Tökéletes vonalvezetőnk voltál, aki a készülődés és szervezés legzűrösebb perceiben sem engedte, hogy elfelejtsük, hogy valójában mit szerettünk volna. A segítségeddel csupa olyan emberrel vettük magunkat körül az esküvőnkön, akik a saját szakterületükön a legtöbbet, és számunkra a legtökéletesebbet nyújtották.

A vendégeink is imádták az esküvőnket, felejthetetlen élményt szereztünk nekik, a hihetetlen pocsék idő ellenére is, és be kell vallanunk, hogy mi magunk is soha nem mulattunk ilyen jót, ilyen gondtalanul a hat közösen eltöltött évünk alatt, ami bizony nélküled nem történhetett volna így.

Mindig hálával gondolunk majd rád, és csak azt sajnáljuk, hogy ilyen hamar elillant ez az alig kilenc hónap,

Comments are closed.

Minden jog fenntartva © 2016 Artwork by Avadoo